NATTBLOGGNING !

Vart ute i Vaxholm med lite folk. Hade det trevligt som vanligt dåra. Förutom att det är fredag..
Sitter med Steffie i vardagsrummet och ska snart kolla på en film.
Imorn drar min älskling till turkiet i en vecka. Jag kommer typ inte klara mig utan henne.. VAD FAN SKA JAG GÖRA PÅ LOVET LIXOM. Vi sitter ihop, vi är en. Aja, får se hur det blir..!
a super cute picture of me and my babe !

ROLLING IN THE DEEP

Sitter i mitt rum och lyssnar på covers av Connie Talbot. Hon är så jävla grym för att vara så liten!
Här får ni ett smakprov som är helt lysande:

THE WORST THING

sitter under en trappa i en lägenhet just nu. det här kommer att bli det värsta jag någonsin har gjort..


VILKEN LÄTTNAD

Nu är Sofia Carlsson äntligen hittad. Hon var tydligen i Sala och kom hem helt oskadd. Tack till alla som brydde sig och höll ögonen öppna för henne!


FÖRSVUNNEN

Nu är det så att min kompis Sofia Carlsson, 13 år, har varit försvunnen i en vecka. Jag vill att ni alla sprider ut det här och håller ögon öppna och kontaktar polisen om ni ser henne. Hon sågs senast i Sala kl. 15:00 vid busstorget.
klicka på bilden för att komma till aftonbladet och veta mer om fallet!

HUSVISNING !

Oj.. Har inte bloggat på en vecka. Jag har varit på praoen den senaste tiden och så har jag varit fullt upptagen med annat.
Kom precis hem efter att ha kollat på hus med familjen och Pamela. Den första var helt okej, men grannen var för nära huset så, nej. Den andra i Svinninge var helt underbar, men rummen var för små. Den sist var i Skärgårdsstad, helt sjukt hur kär vi blev i den, så vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla på tv.
Hörs senare, Puss !

DOMINGO

Vaknade upp hemma hos Azba vid halv tio tiden för att Linna och Azbas syrra snackade som fan. Jag och Azba la oss vid sju tiden så.. Vi sov inte alls länge! Jag kunde inte somna om, vilekt var fett jobbigt för mig. Vi snackade, käkade och tog bilder ända till mina päron hämtade mig i Vallentuna Centrum.
Nu sitter jag i köket medans jag lyssnar på urgamla låtar. Hush Hush - Pussy Cat Dolls. Snart ska jag iallafall gå och lägga mig. Börjar vid 10 imorn på min prao i Danderyd.
Bild på Azba, mig och Linna från imorse

SAMMANFATTNING

Ojojoj.. Har haft det fullt upp under hela helgen. Har inte haft tid att blogga och ingen ork. Ska sammanfatta lite om helgen till er.

Fredag: Jag var med Azba i täby centrum och letade efter en present till hennes kompis. Drog hem vid typ halv sex tiden. Jag och Steffie kollade på teve och bestämmde oss för att köpa Ben&Jerry's på Ica, så vi drog dit. Påvägen hem träffade vi Linus, sen kom det mer personer. Vi hade det skit trevligt och jag vart nöjd med dagen. Vi gick hemmåt vid halv ett tiden och käka lite glass.. Efter ett tag så gick vi och la oss i mitt rum. En lyckad och mysig utekväll.

Lördag: Jag och mina päron skulle till Täby Centrum för att köpa ett par skor och en jacka till mig. Passade på att köpa några saker till hösten. Köpte tillslut två par mjukisbyxor, en tjocktröja och två Body Splash på Hollister, en T-shirt med tryck på H&M, två par midje-jeans från VeroModa. Efter det så träffade jag på Linna för att hon hade inget annat att göra hemma. Vi gick runt och snackade lite och helt plötsligt så åkte vi till Kista Galleria för att leta ett par skor. Jag köpte bara en leopard-halsduk från NewYorker. Linna fick skjuts hem för att hämta sina saker, eftersom hon skulle sova hos Azba. Helt plötsligt så skulle jag också det. Sov hos azba med Linna och hade det super.

Nu känner jag att inlägget vart jätte långt så om ett tag så skriver jag om idag!

en bild på mig som bebis

GO FIKA

Jag och Julia har precis haft gooofika här i biblioteket. Skit gott var det. Hade köpt två jättestora kanelbullar och en burk cola som jag skulle käka till lunchen men hade inte tid. Julia köpte ett paket chokladkakor med en burk cola light. Men nu ska jag börja jobba med mitt repotage till imorn.
Pussar!



ATTANS OCKSÅ

Jag hade lärt mig att spela fyra låtar på gitarr och nu har jag glömt dom.. Igen. Så nu ska jag lära mig några andra låtar. Får ta två låtar.
Vilken låt ska man lära sig ? Vilken är eran favoritlåt ?
Puss !



en bild på mig och lilla julia!
klicka på bilden för att komma till hennes blogg!


GREEN

Tänker på om jag ska käka mitt fin fina gröna äpple som jag fick av julia. Hon sa att dom var fett sura så.. Jag tveckar lite eftersom jag inte är ett stort fan av allt surt..

Sitter just nu i skolans bibliotek och ska bara jobba med lite svenska sen så ska jag tyvärr hem. Hörs snart med lite uppdatering om jag vet inte vad..
Pussar !


4 OKTOBER


det här är min dagens outfit. ett par midje-jeans med ett vitt linne till

 


GYM

Kom hem för drygt en timma sen hemifrån alex. Vi gymmade och dansade loss. Iaf jag.. Sen gick jag och daniel ut med Jack i 45 minuter. Vi snackade om lite allt möjligt, vilket var superskönt att få prata ut. Men nu ska jag gå och fixa lite saker tills imorn. Jag börjar 08:00. Jobbigt.. Men först, ska jag lägga upp en bild på dagens outfit!
KÄRLEK -

WHAT SHOULD I CHOOSE ?

Ett par rosa uggs.. Skulle inte sitta fel på mina fötter !


Om inte jag tar Hunter Gummistövlar som jag velat ha i ett år nu !
men min fråga till er är.. VILKEN ska jag välja ? och varför ?

JADU

inlägget nedanför skrevs av någon random melon som börjar på M och slutar på ARIE. satt ni vet

jag är i skolan och pluggar franska. ska snart hem till Gustav för att fortsätta att kolla på filmen. hörs!


det här kommer låta ganska seriöst men det är sant

förresten tänkte jag bara säga att bebisgrodor inte är så farliga, jag är bara väldigt rädd för dem. ungefär som att människor inte gillar spindlar alla har vi brister och det här är en av mina, men jag skäms inte. jag vet att mina vänner accepterar mig ändå och de dömer inte mig för att jag inte gillar bebisgrodor.


på bilden är det Marie :)


STUDIEDAG !

Hade det skit trevligt igår kväll. Kom hem vid halv elva och kollade på Falling Skies med Alex, Pamela, Sebas och Michel. Älskar verkligen den serien! Så synd att den fortsätter nästa sommar bara.. Idag har jag ju studiedag så ska passa på att ta det lungt och sen kolla på en lägenhet i Resarö med min bror. Uppdaterar snart igen.

KÄRLEK -
en urgammal bild på mig som jag hittade på datorn !

THE RING

är hemma hos gustav och kollar på film med några. alla är fett rädda eftersom dom tror att alla ska dö. trevligt ska jag säga


TV

Är i vardagsrummet och har precis kollat på Familjen Kardashian och nu ska Superhuman börja. Senare idag ska jag ut med min syrra. Hör av mig sen!
KÄRLEK -


DAGENS LÅT !

- denna låt sitter jag och lyssnar på, älskar den.

RSS 2.0