GO'MORGON

vaknade för drygt två timmar sen genom att min mamma och pamelas mamma skrek och försökte väcka oss för att vi skrek igår klockan 03.30 och väckte dom. iaf, har värsta mensvärken så idag ska jag bara sitta i min pyjamas och böla medans jag är med pamela. fast just nu sjunger vi till chris medinas låt. aja, hörs sen !
chris medina och hans tjej innan bilolyckan..

SITTER I BIOSALONGEN NU. TAGGARÅÅ !

.

TÄBY NÄSTA !

Ikväll ska jag och Pamela gå på bio, vi ska nämligen kolla på Bridesmaids kl 18:40 i Täby centrum. Snart ska jag dusha och fixa mig lite, måste hämta biljetterna kl 17:55. Sen får man gå runt i 45 minuter och inte göra något. Jag kommer mobilblogga när jag är där så.. Vi hörs. Pussar !

TESTER PÅ G

Just nu gör jag massor av tester med pamela. Det kommer inte upp några för att vi ska lägga oss om tio minuter så jag pallar inte svara på en till. Idag har jag bara varit hemma med Pamela och Alex som kom hem från colombia imorse. Hade inte träffat honom på en hel månad. Sjukt ju. Igår va jag med Cecilia och vi hade käkat kladdkaka i Täby Centrum. Smarrigt var det och trevligt! Vi snackade lite och vandrade ett tag. Jag hade sovit hos Rebecca dagen innan. Men men.. Nu ska jag fixa sängen och göra klart allt. Hör av mig säkert imorn, om inte jag drar till Gröna Lund eller drar ut. Pussar !


Bild brist..

BADA NÄSTA !

åt precis tacos med familjen och pamela plus hennes mamma, skit smarrigt! medans lyssnar jag på glee's soundtrack. snart ska jag och pamela bada i jacuzzin, mysigt. hörs senare :)

DAY 05 - A SONG THAT REMINDS OF SOMEONE

Den här låten påminner mig om min käraste vän.. Linna Salen. När jag skypade med henne så sa min mamma att hon skulle sjuga den här låten. Det gjorde hon. Fast hon visste inte att min mamma lyssna på henne. Nu när jag hörde den här låten så påminde hon mig. JAG ÄLSKAR HENNE SÅ GRYMT MYCKET !

UTE OCH VANDRAT

whaaaaaaaatsup !?
jag har inte bloggat på ett tag nu men jag har varit ute förutom dom senaste dagarna. varit med steffie och några andra personer ute och vandrat lite här och där. skit roligt va det. iallafall, nu sitter jag och har precis käkat tacos med pamela och vi ska snart kolla på Glee eller Pretty Little Liars. DOM ÄR SKIIT BRA! hörs snart med "30 songs" saken för det va ett tag sen. puss !


@ MOBIL INLÄGG

sitter på bussen med steffie påväg till Täby för att käka.efter det ska vi till resarö för att träffa några nya vänner. najs kommer det att bli iaf. sen kanske vi slaggar hos mig. hörs sen, puss

GAAAAASH !

KAN INTE SOVA ! det här händer hela tiden.. jag vaknar alltid upp mellan tre till halv fem.. jag hinner aldrig träffa mina vänner. men det ska det ändras på. efter onsdag iaf. godnatt, ska försöka att sova !

ÄR DET MIN DAG IDAG ?

nu har jag fått min iphone 4 i vitt! jag vaknade upp med att min mamma tog kort på mig och min pappa la en påse vid sidan. jag vart skit glad! jag fick ett rosa lila skal med, jag vet inte varför jag fick den idag.. trodde att jag fyllde år, men nej.. dom sa att det va för att jag är en grym dotter och att dom älskar mig, så gulligt! dom är såååååå grymma ! aha, ska äta frukost nu. PUSS

UTGÅNG (?)

ikväll kanske jag ska ut, fast vi får se om det blir av. det är skit soligt och jag sitter inne, som alltid! men idag ska jag vara ute medans jag äter färska jordguggar. hörs snart !



HAR PRECIS BADAT !


JAG TAPPA MIN GLASS !

jag han inte ens äta halva :(

MORSNING KORSNING

vaknade för tio minuter sen genom att hundarna skällde mot dörren, konstigt. har precis käkat frukost och väntar på att några ska komma. det är ju fan sol ute så vi ska blir bruna och kanske bada, om vi pallar :) men nu ska jag dusha!

6 JULI 2011

sitter i köket och dunkar musik medans jag skriver i min dagbok.. vilket jag typ inte gjort på år.. har massor att skriva. idag har jag bara varit hemma med pamela, steffie och jeremias. vi snackade, sov och kollade på teve. lite allt möjligt tills vi dunka musik hemma och dansade, det va soft. har inget planerat på sommarlovet, förutom att träffa mina söta vänner :D men nu ska jag fixa lite annat. hörs !

en gammal bild i repris

P.L.L

omg har kollat på pretty little liars i fem timmar nu.. och klockan är fem över fem.. så ska nog gå och lägga mig. puss !



DAY 04 - A SONG THAT MAKES YOU SAD

den här låten får mig att tänka på hur lycklig jag va när jag va kär.. ända tills det blev över och sen ville han ha tillbaka mig, men nej. vilket är jobbigt men jag tycker ändå att den är bra och jag blir avundsjuk! plus att hon är grymt bra för att vara 11 år!

1:A OUTFITEN

det där va dagens outfit. jag orkade inte fixa till mig så det blev en enkel outfit.
hade ingen smink heller :)

STAN

kom hem från stan för en halvtimma sen. har shoppat kläääääääääder och köpt glass på muren, alltid lika gott och mättande. det va skitvarmt så jag passade på. snart ska jag och mamma fixa naglarna och sen ska jag lägga upp bilderna på kläderna och min outfit om jag orkar. kika in sen !



SÅÅÅFIA & VANUSHKA

är hemma med sophia just nu och har precis kommit hem från ica efter att ha köpt choklad till lilla miiiig (a). vi ska kolla på film snart men först.. ska jag lägga upp bilderna :D here they come!
(no comments..)






VI ÄR SNYGGA.. JO TACK VI VET!

RSS 2.0