DAGENS -

DAGENS LÅT: bye bye bye cover - joseph vincent
DAGENS KLÄDSEL: beige tights, svart linne & genomskinlig orange tröja
DAGENS FRISYR: utsläppt & åt ena sidan
DAGENS MAT: pasta med köttfärssås
DAGENS HÄNDELSE: sista vanliga skoldagen
DAGENS PLANER: leta kläder & packa till imorn
DAGENS VILL HA: en platt mage
DAGENS SAKNAD: louise min älskling
DAGENS DROG: joseph vincent cover
DAGENS TRÅKIGASTE: facebook
DAGENS KÖP: gråa shorts & vit t-shirt
DAGENS GODIS: tuggummi med jordgubbssmak
DAGENS KOMPLIMANG: "ta det lungt vanessa.. jag vet att du klarar det här" - mr.gramej
DAGENS GRÅT: IG på provet + i 9an får jag en speciallärare..
DAGENS DRYCK: mjölk -.-
DAGENS LÄNGTAN: till imorn asso Rålis med klassen
DAGENS TELEFONSAMTAL: marie
DAGENS PERSONER: linna, sophia, sophie, lykke & azba (dom jag mest har varit med idag)

"DAG 1"

när jags skriver "dag.." på rubriken betyder det mitt andra, tredje, fjärde osv videoinlägg!
mobbas inte nu ;)

SISTA DAGEN & SHOPPING

IDAG VAR DET SISTA VANLIGA SKOLDAGEN FÖR MIG!
fyfan vad skönt det är nu.. TVÅ FUCKING VECKOR KVAR TILLS SKOLAVSLUTNINGEN! är skit taggad!
idag va jag i täby centrum med lykke och jag köpte ett par "mjukis"shorts till imorn och en vit tröja från ginatricot. lykke köpte sina skolavslutningskläder sen gick vi till roslagsnäsby för att vi skulle hem och snackade medans, trevligt ska jag bara säga ! senare idag lägger jag upp bilderna på det jag shoppade idag och det jag shoppade i söndags (?).
puss så länge !

EPIC FAIL ?

är hemma hos alex och lyssnar på musik medans jag kollar på roliga bilder. alltid lika kul ! här kommer en epic fail.. ?


MANNEN SOM SÄKERT ÄLSKAR SITT JOBB.. ELLER ?



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, SÅ JÄVLA KUL !

LOPPIS

kom precis hem från loppisen vid galoppbanan. vi var tvungna att sälja saker för att samla in till klasskassan och det gick väl bra. men nu sitter jag och äter en bananasplit och lyssnar på musik, hörs !

ROLIGT :)

ligger i min broshas säng med steffie som redan har somnat, ska snart också lägga mig. idag va jag i täby och jag köpte en tröja och en bh från h&m, alltid trevligt.. sen kollade vi bara runt lite här och där för en klänning till steffie. vi hittade en skitfin! jaja, skulle bara uppdatera lite ^^


18.30 !?

jag åkte från skolan 18.30!!! det va för att jag snackade med musikläraren som hade beställt pizzan online och inte kunde snacka svenska så bra, satt där med sophia och sophie och hade det skitkul :) nu är jag hemma och kollar på något slags "youtube parodi progam" som är askön! hörs snart :)
pussen ♥

FML

var tvungen att stanna kvar efter skolan för att presentera min so-uppgift om liberalismen. det gick lite bättre än förväntat förutom att jag inte fick G och att den bara va 2.23 minuter lång. gränsen var ju 7-10 minuter. fuck också. så för det måste jag göra ett prov på måndag.. allt brast när jag fick reda på det. idag var det ju sista dagen man skulle lämna in allt för att dom ska sätta betyg snart och jag fick "extratid" på mig, tills på måndag. SÅ NU MÅSTE JAG SITTA INSTÄNGD MED ALLA BÖCKER OCH LÄXOR ÄNDA TILLS PÅ MÅNDAG ! jag ska dra om drygt en timma.. om inte mindre !?

fml & fts


SVAR PÅ TAL

Sophie om HAHA, FUCK IPHONE !
iphone är bra, hur gåre med mobilen ? (: vad skaru ha ?

svar: jadå det håller jag med förutom automatisk rättning xd.
jag har fortfarande inte fått mitt nya kort men det kommer snart hoppas jag.. pappa ringde och beställde idag så jag får vänta ett tag till.. jag kommer välja en iphone 4 vit ! alla har ju en svart så jag tar en vit :D puss !



HAHA, FUCK IPHONE !


ADVOKATER KAN VARA DUMMA

Den ny utexaminerade advokaten hade inrett sitt kontor mycket elegant, och bland det flottaste var guldtelefonen. Den första besökaren anmälde sig och för att imponera lät advokaten honom vänta en kvart.

Just när mannen steg in genom dörren avslutade advokaten ett telefonsamtal:

- Okay, då är överenskommelsen klar och mitt arvode blir 10.000 kronor!

Advokaten lade på luren, vände sig till besökaren och sade överlägset:

- Jaha, och vad vill ni, då?

- Jag är från Televerket och skall koppla in telefonen...


TIPS ?

jag måste verkligen börja uppdatera bloggen oftare och då ska jag skriva mer intressantare saker som ni kommer att gilla (hoppas jag). fast jag vet inte vad ni gillar att läsa.. så ni kan kommentera och berätta :D
pussen ♥


- bild från i lördags då vi va i eriksö .. hehe -

SAVER (TÄVLING)

är med i en tävling hos alexandra om att vinna en udda pryl och jag valde en väckarklocka som jag verkligen behöver nu innan sommarlovet ! så checka in på hennes blogg för att få chansen att vinna din udda pryl !


SEN ANKOMST

måste börja lägga mig tidigare.. kommer ofta sent på morgonen !

BLESS THE BROKEN ROAD

drog aldrig till täby, lyssnar nu på en lung låt.


LÄS

JAG HAR INGEN MOBIL FÖR TILLFÄLLET SÅ ATT ALLA VET OCH SLUTA KLAGA PÅ DET !
inte mitt fel att jag skrev pinkoden fel tre gånger.. !


"KETCHUP DAY"

happ.. idag var det catch-up-day i skolan och jag var där typ heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela dagen.. skit jobbigt. kom hem för en kvart sen och nu ska jag kanske dra till täby med louise, får se. hörs snart!

GODMORGOOOON

vaknade precis av att pappa sa att vi skulle börja fixa lite småsaker och äta. men jag får göra det snart.. är hungrig men jag får inte äta förens om en halvtimma pågrund av tabletten -.- medans sitter jag i min morgonrock och snackar jag med lite folk, försöker att förklara hur man kommer till eriksövägen, DET ÄR JU EN BUSSHÅLLSPLATS! jaja, jag hoppas att de blir soligare iallafall! pussen ♥

ARNINGE

idag har jag varit i arninge och köpte massor med godis, läsk och lite mer smått tills imorn. ska ta hem ngr kompisar sen ska vi bada och äta hemma hos mig, mysigt. hörs :)

NÅGON ?

är det ngn som är bra på att göra en design ? jag suger på det!

kommentera här isf :)

FORTSÄTT LETA.. FORTSÄTT LETA..

håller på att leta efter en Louis Vuitton väska som jag kanske ska få av mamma och pappa, haaaaappysmile :D. har alltid velat ha en men har inte sagt det till dom, dumt av mig.. samtidigt så kollar jag på personer som är rika och har väääääärsta lyxhusen osv. med min mamma och blir sur, av avundsjukan. JAG VILL HA PENGAR! fast jag tror att alla vill ha det.. jaja, hör av mig snaaart !
pussar ♥

RANDOM

kollar på supersize vs superskinny, love that program ^^

KUL DÅ.

idag var jag hos vårdcentralen för att jag hade fått värsta bucklan/bulan vid halsen och hade skit ont. jag har tydligen streptokocker. vilket innebär att jag inte får pussa någon förens jag är helt frisk, haha! stannar hemma imorn och överimorn. jaja, nu svettas jag sönder, har feber, hostar och nyser så jag ska snart ta en kall dush. vill få bort det här, NU! jag orkar inte med det.
pussen ♥


- har ingen lust att fixa mig eller någonting.. ingen styrka alls -

SJUK

nu har jag inte bloggat på flera dagar igen.. för att jag har varit sjuk och nmått jätte dåligt sen förra veckan. jag är fortfarande hemma men kommer säkert att dra till skolan imorn. vi får se.

kollar lite på sista samurajen medans jag spelar jersey shore, är så jävla uttråkad och pallar inte göra något annat idag. har inte gått ut på ett bra tag. jaja, nu ska jag fixa lite frukost!
pussen


ENGLISH LESSON

har engelska lektion nu och det går inte bra.. vi måste typ hitta en välgörenhets sak.
jag mår skit illa och funderar på att gitta hem. fast det är ju fredag och jag skulle egentligen åka och bada med azba, sophie, paulina, julia och kanske ida, förutom att vädret ser inte så hyfsat bra ut. får nog göra det någon annan gång, buuuuhuuu :/. jaja, måste leta efter lite mer saker.. så..
pussar ♥


SÖNDAG

idag är det söndag.. och det är soligt ute, har vart i altanen och solat med pamela och vart lite röd. haha :)
nu lyssnar vi på gammal, spansk musik och kollar lite saker :)
pussar :)

(det går inte att ladda upp bilder, blogg.se strular tydligen -.-)

TÄVLING

är med och tävlar hos EMMA om att vara med och vinna ett presentkort på ginatricot, amazing!
jag vill vinna för att jag behöver en ny sommargarderob och för att jag älskar den affären!
gå in på hennes blogg för att läsa mer om tävlingen. du kan även klicka HÄR för en direktlänk till inlägget. ginatricot är den bästa, av dom bästa butikerna, håller ni inte med mig nu? klart ni gör !

puss och önska mig lycka till!



MONDAY !

är hemma hos louise idag, det är ganska uppenbart för att det är torsdag, så imorn är det fredag och jag ska bara chillaxa inne i stan med mina föreldrar. ska köpa skor, kläder och sånt, EFTERSOM JAG BLIR 15 PÅ MÅNDAG ! :D. aja, nu lyssnar jag på musik och ska snart fixa lite grejer tills på helgen eller nästa ;). och ni får inte veta vad..
puuuuuuuussar (a)


a raaaaaandom pic !

RSS 2.0