!

sitter hemma och gör det vanliga.. DEN HÄR BLOGGEN ÄR SÅÅÅ LAME! jag vet inte vad fan jag ska skriva om. vad är intressant att läsa ? dom som kommer med ett tips får en länkning till deras blogg. "om det nu hjälper"!
puss

LOVE IS IN THE AIR


.

fredag och jag sitter hemma. skönt.. imorn ska jag till frisören med steffie och köpa biljetter i stan till The Nrj Experience! jävligt najs kommer det att bli ska jag bara säga !
pussar !

..

sitter i skolans bibliotek och letar efter bilder som man ska sy, måla och trixa med på syslöjden. får ta någon "pop art" med massa exotiska färger. fast den ska ju ändå vara enkel, har ni något tips på en "känd" tavla?
jag slutar om tio minuter så ska nog gå ner med paulina snart.. efter skolan så ska jag kanske till täby centurm för att jag måste köpa en grej och några klädesplagg om jag hittar. hörs när jag kommer hem.
puss !


FIRST DAY AT SCHOOL

idag var det första dagen i skolan. jag började 11.00 och slutade 12.00, vilket va skönt. vi fick våra tillfälliga scheman och lite info om lärare osv. fick reda på att vi är den första engelska skolan som har 32 macbooks och 32 ipads 2 ! men jaja..
va i täby centrum med julia och azba för att kika runt på lite kläder men jag hittade inget.. julia drog efter en stund så jag fick träffa azbas fina familj. vi gick runt lite här och där, vilket va trevligt! sen drog jag hem och kollade på film med min käre bror.

för att vara första dagen va den faktisk rätt lyckad, mot kvällen iaf :)



.

photo by : Pamela

TAGGA TILL !

imorn är det The Voice imorn som ni alla borde veta och jag ska dit!
messa om någon av er är där till 0708482682 !

UNG08

jag har inte bloggat på några dagar men jag har varit på ung08,
det har varit fett roligt och jag har träffat massa vänner.
men idag bestämde jag mig för att stanna hemma för att jag inte
pallade åka hela vägen in till stan idag igen. missar säkert skit mycket..



UT

ska ner till statoil med alex och köpa något gott till ikväll. vi får se vad det blir. uppdaterar snart!
en urgammalbild på mig.

YEAH

GRYMT NAJS KVÄLL IGÅR MED STEFFIE ! älska

NY ÄNDRING

nu är det så att jag ska börja med "bildbetydelse" eller vad jag nu ska kalla det. när jag känner för det så lägger jag upp en bild och skriver vad som hände, vad den betyder och när den togs. tyckte att lite mer bilder i bloggen skulle vara intressant.. vad tycker ni ? ;)

BILDBETYDELSE 1

en bild från i vintras när jag och pamela drog till spanien för att fira julafton och nyår. vi bestämde oss för att gå ut och ta massor med bilder. det här är en av dom finaste vi har tillsammans. inte för att man ser så mycket men vi hade det fett najs den dagen och hela resan.

HOME

nu är man hemma efter att man har varit med rebecca hela dagen i hennes morsas salong. vi hade det ganska najsigt där. hon tvättade mitt hår och jag tvättade hennes, hehe. aja, nu är jag med pamela och lyssnar på musik och snackar lite om allt.

DR.

egentligen skulle jag vara ute i vaxholm med steffie men glömde bort att jag ska till doktorn klockan fyra. måste kolla några saker. kanske ska träffa rebecca efter om jag kunde, jag tror satt det blir av. men nu ska jag dusha sen fixa lite saker. hör av mig snart. puss !

PAMELA

sitter med pamela och kollar fortfarande på glee, sjukt bra är den. vi har bara varit hemma och latat oss vid soffan med varsin dator. nu ska vi fortsätta kolla och snacka lite stuff. puss !

MOVIE TIME!

Nu ska jag kolla på Glee. Det va ett tag sen jag gjorde det

YOU SEE



DUNK

är hemma med pamela och dunkar musik.
min blogg är under arbete och jag får hjälp av käraste linn.

-

är med steffie just nu. så att alla vet!

-

är hemma med steffie och kollar på Chuck. den är fett bra. senare så ska vi ut och ha det skit kul, hoppas jag.. igår var jag i reasrö och kollade på i am number four. jag han bara se halva och den biten var grym. aja, hörs snart (:

RSS 2.0