ESPAÑA OR SWEDEN ?

idag ska jag nog dra till spanien. biljetterna krånglar vekrligen så vi får se om det blir av idag. sitter med loooouise och fortfarande lyssnar på musik. vi ska ta några kort med systemkameran, självklart kommer några upp här på bloggen. om jag hinner. hörs säkert snart.
puss :)


NUTTE LOUISE

louise sover här ikväll, eftersom jag kanske ska dra till spanien imorrn.
vi ska inte sova, bara dygna. länge sen man gjorde det. vi sitter och lyssnar
på musik och snackar some private stuff :D.
puss :)








- vi lekte med kameran, älskar dig -

JULKALENDERN

jag orkar inte den.

DAG 05 - VAD ÄR KÄRLEK ?

hmm.. vad är kärlek. enligt mig så handlar det om tur eller otur. kärlek är bajs.

BENNY OCH JEPPE !

dom mulade mig och louise. jävla små barnrumpor! ska fan ge tillbaka.
annars hade jag kul eftersom jag fick träffa matilda, mathilda, vicki och hanna.
jaja, är skit trött så ska chilla lite nu.
puss :)


- en bild på mig i sommras, tagen av steffie -


DAG 04 - DET HÄR ÅT JAG IDAG

idag åt jag lite pastasallad till lunch. sen har jag inte ätit mer idag. jag har verkligen börjat äta dåligt nu..

DAG 03 - MINA FÖRELDRAR

ja. vad ska man säga om dom. min mamma heter ruby och jobbar på ett dagis. pappa heter luis och jobbar på min gamla skola, montessori skolan i vaxholm. jag har inte mycket att säga om dom. dom är underbara, oftast

IMORN BLIR DET OPERATION, IGEN..

ja..


TÄBY

idag var jag i täby med louise, sophie va med ett tag, för att hon skulle köpa lite gifts och jag skulle köpa mig en plattång. jag köpte en liten lila, den är hyfsat bra. jag vill bara platta topparna så, det vart perfekt. jag skulle typ träffa rasmus men jag vet inte vad som kom ivägen. jag ska ju egentligen inte träffa någon.. fast det var ett undantag. sen drog vi hem till mig och fixade musik och sånt, det var min dag de.
puss (:


DAG 02 - MIN FÖRSTA KÄRLEK

hmm.. min första kärlek. jag har inte direkt haft ngn som "älskat" mig lika mycket som jag "älskat" den. men just nu.. känner jag att det börjar bli seriöst, så jag vet inte om det här blir min "första" riktiga kärlek. man kan alltid hoppas på ngt. har inget mer att skriva om det. vissa har tur och andra, som jag, otur.

.

louise was here


DU ÄR.. SÖT

sitter hemma och sjunger av gläääääädje, kan inte sluta tänka på en viss person. tänker inte säga varför och vem ! kan nog säga "sötnos". haha, jag är jätteglad ! snart ska jag plugga lite mer.. som alltid :/ har inte tid med ngn/ngt annat.. men jag vill få allt gjort innan JAG DRAR TILL SPANINEN PÅ LÖRDAG! yeeeees ;)


DAG 01 – OM MIG

Hej jag heter Vanessa Vargas och föddes den 9 Maj 1996. Jag bor tillsammans med hela min familj i Vaxholm förutom min syster Diana som bor i närheten.

Jag spenderade mest av min fritid i Täby Centrum med Ida Klintberg men inte nu längre. Det har kommit några saker i mellan och jag brukar vara hemma. Annars brukar jag spela tennis på Torsdagar med henne, Millie och Simon.

Jag har tre speciella vänner, Louise är min barndomsvän som jag känt sen 6-års tror jag, alltså åtta år ! Hon betyder verkligen mycket för mig, hon förstår mig och jag henne. Sophia Watson heter den andra b-ruden, alltså min bästavän. Vi går i samma klass och jag har kännt henne i typ två och ett halvt år, stolt över det. hon har verkligen funnits där för mig. Det finns en till person.. Som jag har kännt i hela mitt liv. Stephany Lahti heter hon. Hon är mer än bara än vän, kusin och min solstråle. Jag har kännt henne hela mitt liv. Vi har inte träffats på ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR..Juste.. HON FYLLER ÅR IDAG! Jag älskar dig gumman, 14 år med dig och det ska bli mer.

Jag går i Engelska Skolan I Täby med världens bästa klass, nämligen 8c. Jag trivs jätte bra där, man kan verkligen vara sig själv om man jämför med vissa andra skolor. Jag är månadens elev och jag vet fan inte varför jag är det, alla diggar mig bara, hahanej.. Den skolan är toppen.

jag vet inte mer vad jag ska skriva så det här får räcka.
puss :)


SKA SE OM MAN KLARAR DET HÄR DÅ..

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

GITARR

meheheheh, nu har jag lärt mig youre beatiful på gitarr, hurra för mig :)
jag ska spela den till min käraste vän när jag kan texten.. saknar dig gumman ♥


SVENSKA : CHECK !

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES ! nu är två av mina tre svenska läxor inlämnade, den tredje ska in imorn. jag har bara en no uppsats om rökning och en engelska uppsats om varför engelska. sen är allt klart! jag ska till spanien på lördag och jag vill absolut inte plugga. jag vill ha tid med mina vänner innan dess iaf. klockan är tio över elva och jag ska upp klockan sju imorn så ska nog börja fixa lite things till imorn. glömde att lägga upp bilderna på mig och pamela, men det blir så fort som möjligt. hörs !
puss :D


- i will be watching you -

LUSSE Á LA PAMESSA

väntar på att degen ska jäsa klart, fast jag tror inte att resultatet blir så bra. vi hade ingen kesella så vi tog keso istället. när man häller i saffranet så ser det ut som majs. go..gott.. nej. men just nu så tar vi kort och leker satsare, haha. hör av mig snart och laddar upp mer bilder sen.
PUSS !


keso + saffran = majs ?


TIPS ?

någon som vet en bra och lätt låt ?
lätt på både sjung och gitarr,
mihihihihihi måste lära mig någon :D §


ONT EFTER PLUGG.

sitter och tråkar sönder. har skit ont i ögonen, magen när jag andas och i min hand är svullen för att jag har suttit i 4 dagar i streck framför datorn och bara pluggat, det är bara början av allting. jag ska sitta så här i två veckor till sen blir det spanien och sen i en månad till. JOBBIGT ! men.. det är ju bara det bästa för mig. idag har jag bara varit i skolan och haft det väldigt najsigt. var med azba hela tiden, skönaste cheyen lixom ;). har inte så mycket mer att berätta. vi hörs .


- jag just nu, har ingen smink (a) -

SVAR PÅ TAL.

Du är så j*vla mycket wb fjortis vanessa !
SNÄLLA BARA SLUTA VARA SÅ F*CKING WB !!!!!!!!!!!!!!
Du är taskig också !
SKÖT DITT EGET LIV FÖR F*N !

svar : ludde, om det nu är så du heter.. var fan ser du fjortis i mig ? jag är inte en jävla sminkdocka som man ser och jag är klär mig inte som en jävla hora. jag hatar fjortisar, varför skulle jag då vilja vara fjortis ? om jag nu är taskig, vafan har jag gjort mot dig ? jag har inte gjort något som är taskigt. jag lägger mig inte in i andras liv, jag sköter mitt. och det är DU som ska sköta DITT egna liv ! tänk innan du skriver jävla männsika.


FRIIIDAY.

idag är det fredag och jag har inget att göra. funderar på att träffa elia och philip fast jag vet inte om jag orkar göra det, det är kallt ute och dom är i stan -.-. men vi får se hur det blir.
pusspuss :)

,

är hemma och lyssnar på lite musik samtidigt som jag skriver min novell. louise drog för drygt en timma sen och vi satt och snackade lite om saker och ting. hon är den ända jag kan träffa hitills, den ända jag s k a träffa, hehe :D. jaja, har inget mer att säga än det. så..
p    u    s     s    !


RSS 2.0