ENGLISHLESSON

just nu har jag engelska och jag har inte gjort något på uppsatsen så jag är inne på facebook och bloggar lite. SNART ÄR DET MÅÅÅNDAG ! -.- jag orkar verkligen inte med skolan längre, pust. jaja, nu ska jag leta efter lite fakta.
P Ö S S -


INFLUENSA..

har inte bloggat på ett tag nu. jag har varit sjuk fast nu är jag snart helt frisk ! det betyder att jag ska till skolan imorrn, ohno. idag ska jag inte göra så mycket, ska bara träffa kusin och sen hittar vi säkert på något, vi får se. jaja. sitter nu och kollar på mtv medans jag väntar på henne. hör av mig snart.
p u s s


- sometimes.. i which i could fly away -

@ SCHOOL

är nu i skolan och har en timmas håltimma med azba och sophia.
jag står och tränar på att hälsa gangsteraktigt med såååååfia ;D
NU kom idaaaaaa, din jävla sliiiida :D (with löv.. in my trädgård !!!)
SHULULULU SÅFIA FRÅN RUSSIA HÄR


ALOHA dear friends :D IDAAAAAAAAAAA is in the house!

vanessa är min wii nörd friend and i love her! hahahaha, nu ska jag sluta invardera hennes blögg, PÖÖS!

HELGEN

fredags : jag va i täby med ida och azba. jag slaggade hemma hos ella med ida och jag hade det grymt kuuul! vi kollade på en film, sjöng singstar och vi spelade lite gitarr. ella och ida är grymt bra på att sjunga, verkligen grryyymt! dagen efter så vaknade jag upp genom att hennes söta lillebror väckte mig och ida, ella sov som en stock ;). vi spelade supermario på hennes wii, skiiitkul. vi drog till täby och var med männsikor, det va också kul. sen kom jag hem klockan 10.
lördags : jag va hemma och pluggade, tittade på en film och läste världens hemskaste bok ! pojken som kallades det är verkligen den bästa boken jag läst i hela mitt liv. jag har snart läst halva boken bara idag ! jag va bara hemma och fixade lite saker och ting.
söndag : idag är jag hemma och skriver min novell som ska vara klar snarast! fyfan vad seg jag är på det här. lyssnar på james morrison, den bäästa singern lixom! snackar med russia på facebook och skickar lite låtlänkar till varandra, höhö. snart kommer lilla alex hit ! :D

puss !

/har ingen bild på den här datorn.


TENNIS

kom hem för en halvtimma sen, hade träning med louise, millie och simon. det va hyfsat roligt.. louise va tvungen att käka så jag sitter hemma och väntar på att hon ska komma sen ska vi checka lite saker, you know ;)


SJÄLVKLART..

jag tänkte vakan runt 10-11 tiden idag så att jag kunde dra och träffa sofia fast nej, jag vaknade 20 över 1 istället ! jaja, har precis käkat min frukost och spelar nu lite gitarr medans jag lyssnar på musik. idag blir det nog bara plugg tror jag, är väldigt efter med några saker som skas lämna in så snabbt som möjligt. uppdaterar nog lite då och då :)
pusspuss


- morgonbild, hah -

SOV GÖTT ;D

nu är jag trött, baybay !

.

sitter med min gitarr och försöker lära mig en låt, fast det går inte bra så jag tränar på wonderwall som vi har på musiken. den är fan skitenkel ! idag va jag i skolan och vi gjorde inget speciellt. allt va som vanligt. sen drog man till teby med sophia och gick runt där i typ 20 minuter, då hon skulle ta tåget. jag stannade med rebecca och smolle, sen skulle dom dra (-.-) så jag stannade igen med raffa och sofia. fast dom va tråkiga så jag drog hem för att plugga en aning och nu sitter jag här :). IMORN ÄR JAG LEEEEEEDIG ! och jag ska träffa sofia, sen louise, sen träning och återigen louise ;D
pusspuss !

- fula jag just nu med min gitarr -

ARNINGE

kom hem för kanske 20 minuter sen efter att ha varit i arninge. skulle köpa skor och lite annat men jag hittade inga som passade mig. var mest inne i den nya affären, XXL. den är verkligen S K I T S T O R (X X L) heheh :D. sitter och kollar på en film med michel, den heter draktränaren. den är ju skitbra !
jaja, pusspuss ♥


FARSDAG !

söndag idag och det är ju farsdag! nu har allt folk dragit hem. steffies och alex familj var här och käkade, kollade på film och ja. men nu är jag utråkad och är inne på fb. inte lika kul längre men vill ju hänga med andras liv xd. imorn är det skola och det gillar jag absolut inte! jaja, nu ska jag fixa ett par saker och ta en macka ;D
pusspuss

LÖRDAG - OUPS..

idag är det lördag. jag pallar inte dra ut eller något så därför är jag hemma just nu och städar min garderob. fick reda på att jag har skitmycket kläder. asso 20 tjocktröjor, 11 jackor, 9 jeans, 6 tights, 6 mjukisbyxor, 37 kortarmade tröjor (några i tvätten har jag också), 24 linnen, 7 långärmade tröjor, 13 cardigans, 19 klänningar, 10 kortbyxor, 10 kjolar.. det kanske är lite för mycket.. :/ ?
jaja, pusspuss ♥

TEBY

har haft det fullt upp med plugg och vänner, har inte orkat med saker och ting.
det har hänt massor med saker som jag inte ska ta upp.
sitter och kollar på family guy med bror, alltid lika ruuligt :D
aja, idag va jag mest med rasmus och ida inne i java, det va väldigt naaajs !
spelade biljard och jag ägde fast jag fick alltid ner den svarta kulan, inte lika kul längre då -.-

GUMMAN










- dom minnena som jag absolut A L D R I G kommer att glömma -

GODNATT

SOV GOTT, MAHAHA :D

THE FINALE DESTINATION 4 - HMM..

slutet var skitkonstigt, men nu vill jag bara se vad som kommer att hända. skit spännande ju. den va gryyymt bra, till och med mer än vad jag hade tänkt mig. nu är jag skit trött så jag tror att jag ska kolla runt lite sen gå och lägga mig. imorrn vet jag inte om jag kommer hinna att höra av mig. ska till danderyd klockan ett och kommer säkert hem dagen efter eller imorn mot kvällen.
jaja, puss §

THE FINALE DESTINATION 4

Sitter och kollar på film med min bror och den verkar redan gryyymt bra !
The finale destination 4 heter den. Handlar om en kille som är synsk, bara
att det händer något sen "vaknar" han upp igen och sen händer det som
nyss hände. Är skitdålig på att förklara, mahaha :)
Puss ♥


- den hissar jag redan vafan ;) -

HÖSTLOV

höstlovet började ju i fredags, mitt lov har varit supernajs ända tills idag.. vaknade upp hemma hos raffa, hade det grymt roligt igår med henne. jag va i täby klockan halv fem och drog till java för att träffa underbara människor. träffade mina päron klockan sex och käkade kebab medans dom berättade en sak.. känner mig som en värdelös lillasyster nu. fick se när han sov, tårarna rann ner för min kind. kan inte blogga mer just nu.. tyvärr.






- jag älskar dig bror.. kommer alltid att göra det, glöm inte det -


RSS 2.0