TÄBY

yeeeeeeah
kom precis hem från täby centrum. jag va där med julia, paulina, linna, sophie och marie. dom sköna brudarna. efter ett tag bestämmde marie och sophie att dom skulle dra hem. då gjorde jag också det. nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik men snart ska jag plugga lite. vill göra klart allt och inte hamna efter med fler saker. jaja, hörs snart med en läsarfråga :)
puuuuuussar :)♥

DU FÅR MIG ATT LE

Bästavän ♥

GRILLA

jag sov hemma hos alex för att vi skulle grilla idag. nu sitter jag i shorts och linne med mina kusiner. har precis ritat lite och sånt, idag vart det en chilldag, skönt !
här kommer en teckning som jag och daniel ritade, ganska slarvigt!
min är den framför mig, daniels är den brevid mig xd

LOVELY !

HON ÄR HELT ÅÅÅÅSUM OCH HAR TRÄFFAT LADY GAGA !

HIGHER

är hemma hos alex och har en låt på högsta volym. älskar den här låten :o
lyssna från 0:45 !
puss ♥

VEM BAR DEN BÄST ?

det är inte ofta man ser två kändisar med samma namn, båda sångerskor och skådespelerskor bärandes samma klänning! Jennifer Hudson och Jennifer Lopez valde båda nyligen denna söta beigea läderklänning från Chloe till olika events. själv tycker jag att jennifer hudson hade det, för att den va tajtare vid brösten, hon har mer kurvor och hon är brunare :)
vem bar den bäst enligt dig ?

SVAR PÅ FRÅGESTUND

Saga: Vad har blivit positivt/negativt sen du började i engelska skolan? :)) om det har blivit något av båda dåra, hihi.  Puss

Svar: det posetiva är att det har ändrat hela mitt liv. så som jag är idag är tack var det att jag började där. annars skulle jag inte ha träffat alla mina vänner som jag har nu. det negativa är att jag har tappat kontakten med alla i vaxholm fast jag vill inte ha något med dom att göra så :) puss !


Julia: vad skulle du göra om jag dog ? :)<3

Svar: om du hade dött så skulle jag drunka i mina tårar. du är min bästavän och har varit det sen i sexan. jag har otroligt många minnen med dig, du är helt fucking underbar. jag kommer alltid finnas där för dig oavsett vad gumman. alltid.


Linnea: Varför började du blogga? 
Är du kär i någon? 
Vad tycker du om dem stora bloggarna, kissie,dessie paow och blablabla ? :) Puss <3

Svar: jag vet faktiskt inte. jag hade inget att göra under mina dagar på min första blogg. jag tyckte att det var kul att lägga upp bilder och att folk kommenterade. nu är det för att mina vänner säger att jag ska göra det, dom ville veta vad jag gjorde och att jag skulle lägga upp bilder och sånt :) som tur är jag inte kär i någon, typ första gången :D hurra! jag har alltid varit kär i någon, olika varje vecka typ enligt några personer -.- så nej :) storbloggarna..jag tycker att dom flesta är fejk, t.ex. kissie.. hon redigerar sina bilder som fan, vilket är "patetiskt" eller aa.. hon verkar inte gilla sig själv. men jag tycker däremot att paow är jätte söt och så. jag läser inte någon av deras bloggar. kanske checkar in på hugo rosas (pågrund av bilderna). puss <3


Sarah: Är du oskuld?
Är du singel?
Har du någonsin färgat håret?
Hur gammal är du?
Puss !

Svar: jag är fortfarande oskuld, ja jag är singel. nej jag har aldrig gjort det för att jag har mörkbrunt hår och mörka ögonbryn så jag skulle inte passa i blont eller så. fast jag skulle kunna tänka mig färga håret i någon mörkröd nyans. jag är 14 idag men jag blir 15 om exakt 19 dagar med idag (nionde maj). puss!


Sophie: gillar du någon? 
vad är det absolut bästa du vet ? 
pussssss påre

Svar: nej det gör jag inte, inte ens lite :D. det absolut bästa jag vet.. är mina bästavänner. louise lagerroos, julia söderberg och ida klintberg. jag kan verkligen lite på dom, har roligt med dom hela tiden och ja. dom är helt fucking underbara. älskar er :) puss


Pamela: blind/döv ?
för kort och snygg/för lång och ful ?
dum och snygg/snäll och ful ? puss <3

Svar: du menar säkert hur en kille skulle vara.. helst döv för att då kan man lära sig teckenspråket för att kommunicera. om han är blind så vet han inte hur allt ser ut och vem som pratar. för kort och snygg såklart, han lär ju växa mer ;). och jag är också ganska kort så ja. den här svår.. dum och snygg.. nää det får nog bli snäll och ful. sen kan man fixa lite klädstil och sånt. puss <3


Då var frågestunden klar :) pussar !


FAIL..

oooooh.. jag glömde att jag hade frågestund, hahahhaha fail.
jag ska svara på frågorna nu bara för det xd

GAMMLA VÄNNER ?

vaknade för en timma sen hemma hos louise.. utan emma! hon drog skit tidigt, medans jag låg och sov xd. vi lyssnar nu på musik och vi vet typ inte vad vi ska göra. idag måste jag verkligen hitta på något. har fan pååååsklooov! jag vill passa på att träffa alla gamla och fina vänner, några från vaxholm.. menmen, jag hatar vaxholm. det finns inget att göra här borta -.- hörs snart
pussar ♥



RAGGNINGSREPLIK

Killen: Vet du vad det är som har 150 st tänder och håller tillbaka ett stort odjur ?
Tjejen: Naej .. ?
Killen: Min gylf !

LOUISE & EMMA

är hemma hos louise just nu och jag ska sova här borta med emma, vi har köpt chips, lite smått och gott. alltid lika trevligt, vi kollar på mtv och lyssnar på musik samtidigt. myyyys :). hörs snart med lite annat skit.
pussar ♥


FT

självklart så skulle bilderna inte kunna laddas upp på datorn, sladden är sönder, men det ska finnas en extra någonstans i hela huset. jag vet inte vart bara. just nu äter jag glass med bananbitar och snackar med louise som är med emma, på facebook. ska träffa dom om typ tio minuter och jag vet inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något. btw, jag har påsklov.. kanske alla vet. ska passa på att träffa alla ! problemet är bara att jag inte har någon mobil, kommer inte ha det på ett bra tag *snyft* jaja, hörs senare. när jag kommer hem!
pussar ♥


- a quick picture of meeeeeeeeee now.. -

VÅR TIDER !

nu ska jag ut och ta kort, VÅRkort ! usb sladden strular lite, men jag ska försöka att få in alla på bloggen direkt när jag kommer, puss !

EN VECKA +

har inte bloggat här på mer än en vecka, sry. ska bättra mig :D


STRÖMAVBROTT !

strömavbrott i heeeela vaxholm har typ pågått i en timma, fast i resarö var det tydligen sen klockan tre tills nu. idag hade jag tennis men fick inte spela något pågrund av det, och vi skulle ha världens bästa tränare idag.. snyft :(. nu är jag hemma hos louise med min dator och passar på att blogga nu när det finns el. hörs senare.. eller ? ♥


HEMMA

jag stannade hemma igår och idag, för att jag mådde såååå dåligt. men nu mår jag bättre, lite förkyld bara så vi får se om jag ska till skolan imorn. jag har så jävla mycket frånvaro..


SJUK

mm..


TÄBY

kom hem för drygt en halvtimma sen från att ha varit i täby med louise. vi gick runt och va skit hungriga, ingen hade med sig pengar. vi träffade christoffer som jag inte har träffat på sjukt länge.. känns det som iallafall. nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, fixar lite saker tills nästa helg och så ska jag ringa massor med personer -.- blablabla!
höööööörs. klicka på bilden !

glöm inte bort frågestunden !

GÄSP

vaknade precis, ska snart börja fixa mig och dra till täby och möta min brosha, han är hemma med han drar tidigare. haha, lite weird ändå.. idag kanske jag ska sova hemma hos rebecca. ska snacka med henne snart eftersom det aldrig blev av igår. hörs senare !

FREDAG.

idag är det fredag och jag skulle sova hemma hos rebecca men hon kunde inte så jag sitter hemma hos alex och gör inte ett skit. imorn skulle jag kankse sova hemma hos henne, hoppas det! hörs

RSS 2.0