WEEDS

snackar med isak medans jag sitter och kollar på weeds, den serien är helt fucking random, men det är fan i mig bra! hahah, ska lägga mig snart, jag skelar. nej men.. har ont i ögonen bara. jaja, pusspuss :D

DEN VA JU BRA !


HMM..

vi sov ju på sofforna nere i vardagsrummet. jag la mig runt 7 och vaknade runt 12, hmm.. borde nog sova mer men nej, jag är fan med louise igen, hon lämnade mig innan.. men jaja.. lyssnar på musik nu, yeeeeeeeeeeeah. puss !


4 AV 5

är filmens betyg xD. nu har louise somnat, hon vaknar inte upp så jag sitter vaken ensam nere i vardagsrummet, vi ska sova på sofforna nu, tyyyyyyyyyyyyyydligen.. tur att man har filt, kuddar och pyjamas med sig ner hit. jaja, ska göra något nu, får kolla vad som finns på teve eller något.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss !


"SJÄLVKLART"

..så hittar jag inte kabeln till systemkameran -.- när jag hittar den så laddar jag upp bilderna, säkert imorrn om jag orkar leta. har ganska trööööööööööööööööökigt så nu blir det mycket blogg.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss !

STAY COOL

"kollar" på stay cool som vi hyrde, den är aaaawesome.
bilderna kommer snart, vart inte så måmga men ändå ;D


CP

omg vad jag hatar sl. vi "missade" två bussar, en av dom kom aldrig. klockan va runt nio och det är lördag, då går den en gång i timman också! så vi trodde att vi aldrig skulle komma hem från täby, köpte aldrig underklädern a-.- jaja.. sitter hemma hos mig med louise som ska sova här, länge sen det hände.. vi lyssnar på musik och snackar om lite saker. vi ska ta bilder snart, så det kommer upp, några. kommer inte att orka lägga upp alla xd. hörs sen.
puuuuuuuuuuuuuuuuuuss !


- en snabb bild på mig och louise, riiiight now -

AT STEFFIE'S PALCE

sitter hemma hos steffie och väntar på att hon ska dusha klart. är inne på fb, kelar med chica och snackar med louise & ngr andra raaaandom. senare idag ska jag vara med louise och ida, vi får se vad vi hittar på då. hörs kanske senare..
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss !


- bild från igår kväll -


SNABBA BILDER.




- by h&m -

TÄBY

idag va jag i täby med steffie och vi träffade raaaaasmus. köpte två tröjor också, sånadär korta :).
bild kommer snart -.-
puss

STEFFIE NÄSTA

ska sova hemma hos steffie, hörs imorn !


THE TOURIST

idag va jag i täby och träffade massor med personer,först va jag i java och spelade biljard hela tiden. sen drog jag på bio med adrian och ida, vi kollade på the tourist. den va faktiskt ganska bra men lite svårfattad bara. sen drog vi till java ett tag för att se om det va många kvar. hyfsat många var det. efter ett litet tag drog jag hem. det va min daaaag.
puss (:


- jag just nu. som alltid.. ingen smink -


I WISHED YOU & I COULD FORGET EVERYTHING..

   


SOOOOOOPHIE

igår sov sophie lenasson hemma hos mig och vi skulle plugga, och gissa vad, det blev typ inte av. vi gjorde några andra saker istället. jag hade skit najs iaf !
puss :)


- en bild, ett minne, en betydelse, en saknad.. -

SKOLA

imorrn börjar jag skolan, inte alls taggad eller redo. jag har inte en gjort uppsatsen eller pluggat till provet. ochjag ville satsa mot ett VG, säger redan hej till IG. jag är verkligen sämst i skolan men utanför skolan så är jag en aning smartare.. bajsa -.-
jaja.. sitter och äter pepparkakor, lyssnar på musik och snackar lite med steffie :)


- saknar den tiden -

NY DESIGN

en ganska simpel men jag gillar den, tack cornelia §

CORNELIA

är med cornelia hemma hos mig och vi lyssnar på musik. finns inget att göra så snart stänger jag av datorn och så får vi snacka.

idag har jag varit med älskade louise, ellen, sommar och ludde. vi va nere i parkan, åt och snackade lite. sen bestämde vi oss för att gå någon annan stans. vi gjorde inte så mycket mer än att leka lite med snön och köpa lite grejer. sen tog dom bussen till resarö och jag stannade för att träffa cornelia. jag fick fan som en mupp i en timma, skit kallt också. sen träffade jag henne och drog hem. runt halv tolv skulle vi dra till statoil för att köpa cola till kvällen, pengarna va i bilen, så jag tog bilnycklarna och gick till parkeringen, ville prova att starta bilen.. det gick inte så som jag trodde att det skulle. den hoppade till framåt.. läääskigt säger jag bara. det va ju sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå gulligt när c o r n e l i a garva -.-
jaja, det va min dag. bilder kommer upp imorrn !
puss :)


goooooooodnatt

ingen är inne, då pallar jag inte heller att vara det.
förresten, bilderna laggar, så jag lägger upp bilden på köpet imorn.
puuuuuuuuuss

JAG HAR SÅÅÅÅ B

HETER DU?
- vanessa

VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
- lila mjukisbyxor

VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
- like a pyramide

VAD GJORDE DU IGÅR KVÄLL?
-hemma och va med louise

VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
- en varmkorv

HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
- mörkt och kallt

DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
- raffa

DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
- ögonen om inte magen

HUR MÅR DU IDAG?
- hyfsat bra

VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
- bra fråga..

FAVORIT ALKOHOLBASERAD DRYCK?
- ...

FAVORITSPORT?
- tennis

HÅRFÄRG?
- ljusbrun nu :o

ÖGONFÄRG?
- brun

SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG?
- solnedgång

SYSKON Å DERAS ÅLDER?
-3 st, 21, 23, 35

FAVORITMÅNAD?
- juni

SENASTE FILMEN DU SÅG?
- step up 3

TUR NUMMER?
inget speciellt 

FAVORITDAG PÅ VECKAN?
- fredagaaaaaaaaaaaar

ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
-beror på vem det är ;) 

FAVORITLÅT(ar)?
- pyramid

SOMMAR ELLER VINTER?
-vår

KRAMAR ELLER KYSSAR?
- kyssar (a)

KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGAN?
- näää :p

KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
- huh ?

SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
- ibland..

VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
- kanske träffa louise och ett par andra :)

VAD ÄR KLOCKAN JUST NU?
- 01:14


TÄBY MED LOUISE

idag va jag med louise och vi drog till täby för att träffa adrian och philip. men vi träffade dom aldrig, jag köpte en mysig, lila mjukisdress istället, bild kommer kanske senare. just nu lyssnar jag på musik och äter frukt, jag är nyttig av mig. hörs sen,
puss :)


- en mupp ovanför, de jag -

-

sitter hemma, lyssnar på musik som alltid och håller på att fixa lite saker tills imorrn. jag ska vara med louise imorrn och göra ett par saker, trevligt va ? snackar med cornelia, steffie, louise, adrian, moa och philip så jag orkar inte  skriva mer här nu. hörs kanske snart :)
pussar !


- har ingen smink, sitter fortfarande i pyjamas, heh (a) -

ESPAÑA !

sorry att jag inte har bloggat, men jag har varit i españa och inte haft tillgång till datorn så ofta. just nu sitter jag i ett internetcafe, vilket som är naaajs :). imorrn klockan 8 på kvällen kommer jag hem till sverige, och jag ska träffa louise direkt, trevligt :D skriver nog imorgon om jag har tid till det.
pussar (:


- bild i repris <3 -

RSS 2.0