Utkast: Sept. 30, 2011

sitter på bussen påväg hem efter att ha varit i Täby centrum med steffie och Julia. ska fixa mig för utgång! får se vad och vart det blir ikv, hör av mig.
KÄRLEK -


<3

jag och steffie träffade Rasmus som jag inte träffat på jätte länge! vi gick runt lite här och där. ville bara säga det! nu ligger jag i min säng och ska sova efter det här. GODNATT!


.

har precis kommit hem med steffie efter att ha varit i täby centrum. jag köpte en tjocktröja, en kalender och ett bästishalsband som jag ska dela med steffie :D! men nu ska jag plugga en stund sen går jag ut och träffar några.
hörs sen med bilder och uppdatering.
KÄRLEK -



HATAR BEBISGRODOR !

hoppade av bussen för drygt en timma sen, jag kollade inte vart jag gick just då för att jag skrev ett sms. helt plötsligt såg jag att något rörde sig framför mig. jag kollade ner och hoppade till för att en bebisgroda var där. asso fyfan vad rädd jag blev! har ett litet skrapsår på handen för att jag tappade balansen..
hjälp mig att utrota grodor !



NATURHISTORISKA MUSEET

Idag ska 9a och min klass (9c) gå på en science trip i Naturhistoriska museet. vilket blir hyfsat skönt. Vi slipper två eller tre lektioner då. Är on my way till skolan med pamela btw


DAGENS LÅT

håller på att leta lite efter kläder med pamela medans vi lyssnar på musik. tänkte lägga ut en collage bild på lite saker jag ska ha. hörs snart !

HAHA

tyckte att bilden var lite söt!

.


BUSSEN

som ni ser i rubriken så står det bussen. ganska uppenbart att jag sitter på bussen då..

snackade precis med pamela i telefon och nu lyssnar jag på radio. det är alltid lika trevligt med musik. aja, det här var bara något random inlägg. hörs senare.
KÄRLEK-


@SKOLAN

nu har marie dragit till hennes buss. min går inte förens om en kvart. så ska gå om typ tre minuter. hörs kanske på bussen.
KÄRLEK -

MOBILBLOGG

var tvungen att prova den nya blogg appen, så jävla najs! nu blir det mycket mer bloggning och myyyyycket mer bilder till er! (y)


YEEEEEEAH !

Marie kom till mig och va jätte glad, jag undrade varför. det var för att BLOGG.SE FINNS NU SOM APP I IPHONE! Det var något jag har längat efter. så nu jävlar BLIR DET MYCKET BLOGGNING FRÅN MIG !

WOOOOOHOOOOO, YEAH BITCHES !!!!!!!


TÄVLING HOS VADFANSKAJAGHETA.SE



Är med i en tävling om att vinna en nödladdare till min iphone hos Alexandra Johansson. Vad med du också och få chansen att vinna! Den blir perfekt till när man är ute och har lite batteri. Man behöver inte ett elutag!

GODNATT !

nu ska jag och linna gå och lägga oss. vi börjar fan i mig åtta, med gympa som första lektion. jag har inte pluggat någonting! är besviken på mig själv. men imorn.. då jävlar ska jag och marie börja med uppsatsen. aja, hörs imorn.
KÄRLEK -

HISS/DISS

nu tar jag bara små hissar och dissar, några random saker som jag gillar och något som jag ogillar. kom ihåg att det här är min åsikt och jag skriver bara det jag tycker. no offence till någon.


- Nappflaskor: Mycket mer enklare att dricka från än ett vanligt glas. Man spiller inte en droppe efter sig. Plus att det är lite mer roligare att dricka varm oboy eller något sånt. Jag bryr mig inte om ni tycker att det är larvigt, men jag tycker om att göra så.

- Stfitpennor: Ja, det var helt random men jag tycker att det är så mycket bättre och ser snyggare ut att skriva med än en vanlig blyerts penna. Man behöver inte vässa den hela tiden. Många klagar på att stiftet alltid går av, men man kan köpa en stiftpenna med tjockare stift. t.ex. 0.8 stift. Dom använder jag och det funkar hur bra som helst. Iaf när jag ska anteckna mycket.



- Höstmodet: Alla går efter samma skitmode och har på sig så ruttna och "trashiga" kläder, vilket jag tycker ser hur fult som helst ut. Alla har höga shorts/jeans och gamling skor på sig osv. Det blir verkligen en tummen ner för det! No offense till någon.

- Väderrapporten: Enligt iphone så står det att det alltid ska vara sol. men såklart så blir det kallare och molningt. om inte så står det att det ska regna men istället så är det jätte varmt och soligt. Alltså tvärtom! nu vet man iochförsig att det är höst, vilket betyder moln, vind och en aning regn.

26/09

DAGENS LÅT: It girl - Jason Derulo
DAGENS RANDOM: Linna ger mig pucko i en nappflaska..
DAGENS KLÄDSEL: Bruna uggs, svarta tights, vit t-shirt
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS MAT: Korvstroganoff med ris till lunch
DAGENS HÄNDELSE: En random novell som jag helt plötsligt började skriva..
DAGENS PLANER: Plugga, rita och softa med linna
DAGENS VILL HA: Kärlek
DAGENS SAKNAD: Han
DAGENS DROG: Linna
DAGENS TRÅKIGASTE: -
DAGENS KÖP: -
DAGENS GODISBIT: Puckoooooooo
DAGENS KOMPLIMANG: "Du är sämst!" - Linna
DAGENS LÄNGTAN: Till helgen!
DAGENS TELEFONSAMTAL: -
DAGENS PERSONER: Azba & Linna

@ LINNAS CRIB

sitter i linnas kök och försöker att plugga. men det går inge vidare.. vi tar bilder med våra mobiler och larvar oss. ska slagga här igen vilket kommer att bli lite knasigt men ändå mysigt! nu ska jag uppdatera lite i bloggen när jag ändå är inne. hörs !

NOVELL

sitter i skolan med azba och skriver en novell. kände bara för att göra det. helt plötsligt lixom. men jag börjar om 2 minuter! KÄRLEK -


@ LINNA

är hemma hos linna just nu och ska sova här ikväll. vi ska plugga och snacka lite tjejsnack. linna är nere och käkar medans jag sitter i hennes rum och lyssnar på musik. skulle bara uppdatera lite. hörs
KÄRLEK -



UTGÅNG !

igår var jag ute på "pundarrunda" med steffie, jennifer, karl & kevin. det va fett läskigt för att vi hade ingen teckning under hela gången. sen var vi bara vid statoil med massa randoms som jag inte känner och snackade, dunkade musik och hade det skit najs. träffade på min sötnos hannah! men nu måste jag fixa mig, ska ut. hörs §
KÄRLEK -


en gammal bild på mig och sophie. saknar det !

TIDSINSTÄLLT

har precis kommit hem efter att ha vart ute med steffie typ lite här och där i vaxholm. vi träffade bara scott och ludvig, sen hannah. vi snackade om lite saker och hade det väldigt mysigt !

DAGENS -

DAGENS LÅT: "Krigs själ" - Musikkollektivet
DAGENS KLÄDSEL: Bruna uggs, blåa jeans & svart tröja
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS MAT: Flingor & filmjölk
DAGENS HÄNDELSE: Musikkollektivet uppträdde här!
DAGENS PLANER: Plugga, gymma, plugga & softa
DAGENS VILL HA: Ben&Jerrys
DAGENS SAKNAD: ..
DAGENS DROG: Marie
DAGENS TRÅKIGASTE:
DAGENS KÖP: En cocosboll
DAGENS GODISBIT: Marie !
DAGENS KOMPLIMANG: "Du är så gullig!" - marie
DAGENS LÄNGTAN: Tills imorgon! friday! 
DAGENS TELEFONSAMTAL: marie
DAGENS PERSONER: Marie, Azba & Linna

SKOLAN

är i skolan just nu med marie för att vi skulle plugga. men nej, det blev inte av. vi satt bara och snacka med en lärare om allt och alla, bara sådär lixom. men vi ska snart börja dra oss hemmåt. ska gymma hos alex idag igen. vilket är bra för lilla mig (a). så.. vi hörs senare idag. DET LOVAR JAG. eftersom jag aldrig blogga när jag va på bussen. hörs §
KÄRLEK -

  
jag vill också kunna rita /random..

GYMMADE

kom hem för drygt en timma sen efter att ha varit hemma hos alex och gymmat sönder.. det va fett jobbigt. pluggade med pamela och daniel också.. men allt va bara onödigt eftersom jag tolka A L L T fel. iaf, nu ska jag fixa kläder tills imorn och packa lite saker. ska till mörby centrum med pamela efter skolan. hörs imorn, gör säkert ett mobilinlägg på bussen.
KÄRLEK -



SJUK

bildrbrist

NRJ EXPERIENCE !

igår va jag på nrj experience med några vänner och hade det grymt roligt. det fanns fett många killar men alla va så fega och glodde bara. musiken va hyfsat bra i början men bäst på slutet. lägger in en bild senare.. vet inte hur man gör det på mobilen. hörs senare. KÄRLEK -

ONSDAG

idag hade jag sportsday och jag spelade fotboll med paulina, nathalie och philip. aja.. nu sitter jag i steffies rum och ska snacka om lite planer inför helgen. är fett taggad och hoppas att ALLT blir som vi planerat. lyssnar också på nicki minaj och försöker lära mig en låt.. går inte så bra. aja, hörs !


FIFAN VAD GOTT

nu har jag käkat klart. det va skit gott ska jag bara säga, ska snart fixa lite saker till imorn eftersom jag har skolfoto. hörs snart.. puss!

PIZZA TIME!

nu ska vi ner till alfågen och hämta pizzorna som jag, steffie och pamela beställde. brb!


AZBA

kom hem för ett tag sen efter att ha varit i vallentuna. azba hade tjejmiddag idag eller hur man nu ska kalla det. det va skit roligt och fett mysigt. vi åt, kollade på film, tog kort, dansade, åt tårta och tog en promenad. nu sitter jag bara och kollar på teve men ska snart gå och sova, är fett trött. hörs imorn. puss !

@LOUISE

Är hemma hos Louise just nu och snackar lite om allt. Vi har inte träffats på skitlänge! Ska snart börja dra mig hem åt och fixa lite saker till imorn. Hörs,

ERIKSÖSPÅRET.. IGEN!

kom hem för typ två timmar sen efter att ha sprungit på eriksöspåret idag igen, fast med steffie, alex och michel. det va jävligt jobbig eftersom jag har träningsvärk så att jag typ inte kan sträcka på benen och gå normalt. nu sitter jag och äter honungsmelon iaf.

Har precis fått en Ipad 2 i vitt! helt plötsligt..
hörs sen §



ERIKSÖSPÅRET

kom precis hem efter att ha sprungit med alex, victor, pamela och michel. sprang runt två varv runt eriksöspåret.. och ett varv är 2 km. så det är iaf en bra början! nu ska jag dusha. hörs imorn !

YEAH - IDOL

JAG KLARADE PROVET!
nu har jag blivit av med det så nu behöver jag inte åka hem varje dag. vart så jävla glad med mig själv. nu har jag bara en uppsats som jag snart ska börja med för att inte halka efter.
kollar på idolklipp som jag missade. hatar den nya juryn. iaf alexander bard.
vad tycker ni ?

YEAH

kom hem för 30 minuter sen efter att ha varit ute med massor av nya personer som jag nu lärt känna. grymt sköna är dom och nästa helg.. fyfan vad jag längtar tills det! nu sitter jag med steffie och lyssnar på muuuusik :D

LÖRDAG..

skypar med jack och snackar om lite random saker, finns fan inget bättre att göra xd


Jack när han va liten! va tvungen att lägga upp bilden !

BEN & JERRY

kom hem från ica för ett tag sen. vi köpte en ben&jerry var, half baked! så jäääääävla gott! nu kollar jag lite på film och ska snart ta upp böckerna. puss!

PLUGGA.. PÅ EN LÖRDAG ?

sitter hemma och läser bloggar när solen skiner. ska snart börja plugga.. PÅ EN LÖRDAG! har tre läxor.. börjar redan halka efter. men jag ska ta mig upp iaf.
hörs sen §
blev sugen på pommes frites nu ^^

SVENSKA LEKTION

sitter i skolan och letar efter drömjobb på svenskan.. men det går inte så bra som jag vill att det ska gå.
skulle bara uppdatera, hörs sen. puss !

RSS 2.0