,

idag har jag varit med sarah och louise i täby centrum.
skulle köpa några saker fast det blev inte av, orkade inte
leta noggrant i alla affärer och det va helt proppfullt med barn.
nu sitter jag och louise med en varsin dator och gör lite små saker..
puuuuuuuuuuuuss !


- jag och lilla louise, just nu :D -


JADU..

Jag vet inte ens vad jag ska blogga om.
Låter fingrarna trycka ner text på inlägget.
Sitter här och tänker på vad jag ska göra under lovet..
Men det blir nog bara vänner och.. ja, utekvällar.

Imorn ska jag träffa Azba och dra till kista, ska nog köpa några saker oså.
Efter det så tror jag att vi drar till täby en snabbis, men vi får se.

Hörs senare !
Puss


- och jag sitter fortfarande i pyjamas och mjukisbyxor.. -

SPOOOOOOOOOOOORTLOV !

har inte bloggat eftersom att jag var tvungen att lämna in massor med skitplugg innan det skulle bli sportlov, det blir nog mer tid till bloggning och definitivt mer bilder. hörs nog senare.
puuuuss !


- hahah, en gammal bild på mig och paaaaaaaaaaaaappa, "blixten var för stark" -

AFTER SCHOOL

är i skolan och pluggar SO med marie, men som jag förväntade mig så.. gick det inte så bra med pluggandet. men vi ska stanna kvar ett tag till och läsa lite skit. att jag ens orkar.. men någon gång måste man verkligen göra det. imorn har jag soooooooooooo prov, fuck.. det kommer att gå helt knas. jaja, hööörs senare.
pussssssssssss !


SKOLA

idag är det fredag och min skoldag är kort.
jag slutar klockan två. oj, jag har börjat !
puss!

VÄNNER

idag var jag med hanna, vicki och steffie. vi var ute och typ hemma hos steffie.
vi gjorde väl inte så mycket där förutom att äta, kolla på teve och va inne på datorn.
sen när hanna och vicki drog så stannade jag med steffie och snackade massor med
girly stuff. jaja, nu kollar på jag american pie "naked mile" och paranormal activity.
båda är bra så jag switchar lite hit och dit. men nu ska jag kolla mer. hörs..
puuuuuuuuuuuuuuss !


- A LOVELY SUMMER PICTURE, 2010 -

THE END IS NEAR.. ?


RÄTTEGÅNG

idag var jag på besök hos rättegången angående misshandel med min klass. det va spännande och skit roligt. nu har jag slutat så jag ska ge mig iväg till bussen sen hem, för att pappa fyller år idag. vi kommer säkert att få gäster. BTW, lykke suger apballe :D♥

jaja, puss


PROJEKT RUNWAY

idag är det alla ♥ dag och jag har utegångsförbud.. hur kul är det lixom. jaja, ska vara med familjen, käka tacos och typ kolla på film. men jag ska nog dra ut och träffa någon ändå. jag tänker inte sitta hemma. så kanske hem till alex :). sitter och kollar på projekt runway, alltid lika spännande. snart ska jag bara plugga lite, måste skriva om christina aguilera eller rihanna.. måste bestämma mig nu.
hörs snart, puuuuss !


MMMMM..

har varit i täby centrum med louise & sarah. vi träffade på benny & adam, så vi var med dom. vi gjorde inte så mycket förutom att flumma sönder! sen vart det bussproblem och sånt. jaja, orkar inte förklara det.. sitter nu och kollar på film, lyssnar på musik, snackar med folk och kollar bloggar. hahah, lite svårt faktiskt xd.
pussssssssssss !


- en random bild på mig just nu -

LINNEA SÖRMAN

sitter hemma hos linnea sörman och väntar på att våran "goda" kladdkaka ska bli klar, snart så. vi lyssnar på musik, snackar lite och läser bloggar. lite komiskt faktiskt. jag lärde känna henne igår och vi kom bra överens, sen skulle jag och sarah sova här, för att jag inte ville hem. sen så drog sarah hem för att hon skulle dusha xd, så jag stannade kvar. jaja, nu ska jag äta kladdkaka :D
puuuuuss !


- bara en random bild som vi tog igår xd -

DESPERATE HOUSEWIVES

ehm aa.. kollar på det programet just nu. det va länge sen jag såg den. efter det ska jag börja fixa allting innan några personer kommer ikväll. om dom en kommer fram i det här ovädret..
puuuuuuuuuuss !


LÅNGHELG !

SNÖÖÖOVÄDER !


FILMTIPS !?

håller på att fixa filmer, vet ngn en bra film ? :D

THE GREAT DEBATERS

sitter hemma och är fortfarande sjuk. jag mår iallafall lite bättre än igår.. jag kollar på "the great debaters", som jag kollade på i sjuan med klassen. den va faktiskt bra och är det fortfarande. den visar hur svårt livet kan vara för mörk hyade. haha, nu ska jag fortsätta att kolla.
puuuuuuuss !


SJUK..

förlåt att jag inte har bloggat.. men jag har varit sjuk. känns som om jag har varit det i hundra år, dagarna går så jävla sakta. jaja, iaf.. sitter och kollar på "disaster date", mtv. den är faktiskt bra och lite spännande att veta hur dom reagerar. hörs sen !

PAMELA IS HERE

sitter hemma hos mig med pamela, ska hjälpa henne med lite plugg medans jag också gör det snart. vi kollar på ngt rädda djurprogram. hörs senare,
puuuuuuuss ♥


- ngn som vet vem som är vem ? ;) -

PLUGG

har pluggat idag, där med basta. haha, nej men jag stannade i skolan med marie och vi busade lite här & där, vi pluggade en aning, vart bara tre tal för mig -.- men nu har jag gjort klart matteläxan och håller på med no omprovet till imorn. snart ska jag kolla på efterlyst.. späääääännande "avsnitt" nu. jaja.. puuuuuuuuss ♥


- drygt ett år sen.. vill att det ska bli vår imorn.. hoppas hoppas hoppas -


TIPS ?

jag har ingenting att blogga om på dagarna. så tråkigt att läsa om mina dagar, så jag undrar vad jag ska börja skriva. ngr tips ?

ALEX'S NYA HUS

idag va jag i alex nya hus, jag tycker att den va aaaaaaaaaaaaas najs! jag är fan bäst på kurragömma, man kan gömma sig överallt ;D. jaja.. idag va jag i täby med louise och träffade ella, amanda och ida d. vi gjorde inte så mycket, va nästan inga där. när ella och amanda skulle dra kom parna och hennes kompis. vi gick runt lite sen tog jag och louise bussen med min brosha michel. vi åt kakor på vägen hem, sen kom vi hem till alex. jag har precis kommit hem från det. hade det as chill och trevligt om jag nu kan säga så. hörs snart, pusspuss ♥


- någon gång måste man bjuda på sig själv.. den gången är nu -

RSS 2.0